content image

Wie zijn wij
We hebben in Leeuwarden (e.o.) veel kerken en gemeenten en ieder heeft zijn eigen activiteiten. Wij willen graag over kerkmuren heen kijken en elkaar vinden in dat wat ons bindt, onze liefde voor Christus. Vanuit dit verlangen organiseren wij diverse interkerkelijke activiteiten voor en door christelijke vrouwen. Een avond waar ruimte is voor ontmoeting, zingeving en creativiteit (workshops)

Doelgroep
Christelijke vrouwen in de leeftijd van 12 – 102  jaar

Onze doelen

  • Christen vrouwen uit verschillende kerken samenbrengen
  • Christen vrouwen uit verschillende kerken elkaar laten ontmoeten
  • Christen vrouwen uit verschillende kerken een gezellige, opbouwende avond laten ervaren
  • Christen vrouwen uit verschillende kerken laten bloeien en schitteren in een ontspannende en opbouwende omgeving

 

Contact:

Semna Otten
Martine Santinge
Rianne Dijkman

via onderstaand contactformulier

content image

PROGRAMMA 2017 / 2018

Vrouwevent

02-02-2018

VRIJDAG 2 februari is er voor de tweede keer een interkerkelijk vrouwevent in Leeuwarden. Het thema van deze avond is: Thuis bij God. Het wordt een avond met tijd voor ontmoeting, shoppen, een spreekster, workshops en nog veel meer. De avond begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. Locatie: Uitzichtgemeente, Archipelweg 222. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden vanaf 1 januari 2018

Lees verder

Vriendinnenavond

01-06-2018

VRIJDAG 1 juni is er weer een vriendinnenavond. Een gezellig uitje met een geestelijk tintje om alleen of met vriendinnen naar toe te gaan. Tijd om even op te laden, te  ontspannen en bemoedigd te worden. Het thema van deze avond is op dit moment nog niet bekend.

Lees verder