EO Jongerendag

26-05-2018

Ga jij dit jaar ook naar de EO Jongerendag? Reis dan met Geloven058!
Ook dit jaar regelt Geloven058 weer een busreis tussen Leeuwarden en Arnhem. Waarom? Omdat wij het leukste event van het jaar niet willen missen. En het liefst beleven we die met jou en honderd plus andere tieners.

Meld je aan voor de eo jongerendag via: https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/tickets/
En meld je aan voor de gezamenlijke busreis via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-retour-busreis-leeuwardenarnhem-eojd-geloven058-43161967607

Tot 26 mei!

Lees verder

Ont-moetingsavond

01-06-2018

VRIJDAG 1 juni organiseert #Vrouw058 een ont-moetingsavond. Een gezellig uitje met een geestelijk tintje om alleen of met vriendinnen naar toe te gaan. Tijd om even op te laden, te  ontspannen en bemoedigd te worden. Het thema van deze avond is ‘Op reis’.

De avond is van 19.30 tot 22.00 uur.
Er is een collecte voor de kosten van € 5,00 p.p.

Locatie: De Fontein, Goudenregenstraat 7 in Leeuwarden
Erbij zijn? Meld je dan aan via het inschrijfformulier!

Van harte welkom!

Lees verder

Nacht zonder dak

23-06-2018

Slaap één nacht in een zelfgemaakt krotje voor straatjongeren.
Alle tieners van Leeuwarden opgelet! Deze zomer kun jij samen met tientallen andere tieners een krottenwijk bouwen in Leeuwarden. En daar ook nog een nacht in slapen! Want daarmee haal je geld op voor leeftijdsgenoten die hun leven lang in krottenwijken moet leven.

Hoe werkt het?
Je meld je aan via onderstaande button en regelt zelf je sponsoren. Denk aan je buren, familie, vrienden, school of je kerk. Want alleen zo maak je van een nacht in een krot slapen een heldendaad!

Informatie
De locatie is nog onbekend, maar de datum staat vast: zaterdag 23 juni beginnen we rond het middaguur en precies 24 uur later is het hele programma afgelopen. Veel kunnen we dus nog niet er over kwijt, behalve dat het heel vet gaat worden. Dus meld je aan!

Lees verder